Juni en december: onze drukste periodes van het jaar. Logisch toch? In juni is het (vaak) mooi weer en willen we lekker BBQ’en. Spiesje in de ene hand en een glas ijskoude rosé of vers getapt biertje in de andere. Muziekje aan en de zomerborrel is al snel geslaagd. Wij zijn dol op deze periode van het jaar. We koken graag buiten, in het zicht van de gasten, met de mooiste groenten, verse vis en prachtig vlees. Dat doen we met onze Big Green Eggs en Ofyrs. Of, als je echt indruk wilt maken, de DIRTY HARRY: een brute, vijf meter lange smoker. Een fris dessertje uit de hand tot besluit en iedereen gaat met een goed humeur de zomer in.
December is de gezelligste maand van het jaar! Je ontkomt er natuurlijk niet aan om ergens voor kerst een borrel of ander event te organiseren. Doe dat wel op tijd want iedereen is druk in deze feestmaand, met de laatste loodjes op het werk en de kerstvakantie in het verschiet. Laat de gevulde eitjes, toastjes en bakjes chips maar ons over. Wij gaan je verrassen met eigenzinnige hapjes, helemaal in stijl, of koken verschillende bites uit diverse foodbars. Ga je voor informeel? Dan verzorgen we een tof walkingdinner, waarbij we je blijven imponeren met fijne gerechtjes. Liever in stijl richting de kerst? We dekken de tafel volledig in kerstsfeer en koken een chic pre-kerstdiner. Nog niet genoeg? Dan organiseren we aansluitend een complete feestavond vol entertainment. Voetjes van de vloer! Laten we afspreken en onze ideeën op tafel leggen.