ZIN IN EEN FEESTJE? BEL 085-0805040

Private Party Velp

Soms komt alles samen, dit was zo’n dag! We verzorgden een prachtig privé feest en kookten een heerlijk walking dinner met elke ronde keuze uit 3 gerechtjes. En als afsluiter creëerden we een dessertwandeling door de tuin. Zo begonnen we fris met een Italiaans citrus festijn, passeerden we echte Engelse klassiekers en eindigden we in een chique chocolaterie waar de keuze in bonbons eindeloos was!

Boukje 50 jaar! – Private Party

Boukje 50 jaar én de “housewarming” moest gevierd worden! En hoe! Heerlijk in de tuin waar we zorgden voor heerlijke hapjes, drankjes, diner, tenten, aankleding en een toffe feestavond!

 

Boukje aan het woord:
Vanaf het begin was het duidelijk dat we goed zaten: de wensen werden perfect vertaald naar een totaalplaatje voor ons feest met een duidelijke offerte. De afstemming voorafgaand en tijdens het feest bleef geweldig. Het eten was fantastisch, de bediening professioneel en perfect aangepast op de sfeer van het feest. Zij hebben ervoor gezorgd dat het aan niemand wat ontbrak, helemaal super. Oprecht een feest waarbij we volledig zijn ontzorgd, op de manier die het best bij ons past. Dank daarvoor!

HeyDay FM – Zomerborrel

Nadat we de familiedag van Heyday FM mochten cateren werden we ook uitgenodigd om de zomerborrel culinair te verzorgen. Zo reden we de DIRTY HARRY voor, een brute 5 meter lange smoker, en bbq’den we heerlijke gerechten en schonken we ijskoude drankjes waaronder natuurlijk onze eigen speciaal bieren!

Ingenious – Corporate event

Ingenious bestond 15 jaar en dat mocht gevierd worden op een hoogstaand culinair niveau. We ontvingen de gasten met een heerlijk glas bubbels, verfijnde amuses en kookten samen met Nico Klaver van restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen een waanzinnig 6 gangen walking dinner. Langoustines met witte chocolade en kalamansi, tonijn met piccalilly sorbet, tartaar met truffel en nog zoveel meer lekkers!

Hatchtech

Bij Hatchtech mochten wij de opening van het nieuwe pand voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes uiteraard met het thema kip en ei! Voor 1000 gasten hadden we een culinaire rondleiding door het pand heen georganiseerd waarbij ze op het einde op de foodcourt nog informeel een drankje konden doen. De avond sloten we af met een culinair 5 gangen walking dinner voor het personeel.

Koninklijke de Kuyper

Koninklijke de Kuyper mochten wij twee dagen lang culinair voorzien van A tot Z! Van een uitgeserveerd stijlvol diner voor 130 gasten tot een borrel van 200 gasten waarbij onze Tartaria en The charcuterieclub in de picture stonden. Heerlijke cocktails uiteraard gingen hand in hand met lekkere bites en uiteraard Nederlands allerbekendste borrelhap; de bitterbal!

Bedrijfsfeest

In opdracht van Kaat & Co mochten wij een personeelsfeest culinair omlijsten met een uitgeserveerd shared dinner met aansluitend een feestavond! Het diner was van Nederlandse bodem waarbij groenten de hoofdrol speelden. De gasten genoten van een culinair spektakel waarbij er volop ruimte was voor dans, entertainment en optredens!